• Ethereum heeft een immense kracht gezien in de tijd na haar capitulerende duik richting $1.000
  • Het V-vormige herstel van de cryptocurrency heeft het in staat gesteld om serieus terrein te winnen ten opzichte van Bitcoin, en zelfs een enorme uitbraak te laten zien ten opzichte van de benchmark crypto
  • De volgende trend zal ongetwijfeld grotendeels afhangen van het feit of de bulls hun controle over de markt kunnen behouden of niet
  • Het is ook belangrijk dat BTC stabiel blijft, want een sterke verkoop van BTC zou tegenwind kunnen creëren die de groei van ETH op korte termijn kan belemmeren.
  • Eén analist merkt nu op dat Ethereum op het punt staat om een ongelooflijk bullish long entry signaal te posten
  • Als dit bevestigd wordt, zou dit een teken kunnen zijn dat de uptrend van ETH nog maar net begonnen is.

Ethereum en de geaggregeerde altcoin-markt doen het vrij goed terwijl de prijsactie van Bitcoin Future stagneert. Het lijkt erop dat beleggers verder bewegen op de risicotak terwijl ze uit BTC stappen en in activa stappen die nog geen volwaardige prijsontdekking hebben gezien.

Er is een grote kans dat Ethereum de volgende golf in de altcoin markt zal leiden – zoals het nu doet – wat kan betekenen dat het meer ruimte heeft om op korte termijn te stijgen. Een analist wijst op een technisch patroon dat suggereert dat ETH een enorm opwaarts potentieel heeft op de korte termijn.

Ethereum stijgt naar hoogtepunten aller tijden als momentum zich opbouwt

Op het moment van schrijven, is Ethereum bijna 10% gestegen ten opzichte van zowel haar USD als BTC handelsparen, met een huidige prijs van $1.355.

De crypto handelt nog steeds onder zijn all-time highs, die rond de $1.450 liggen. Er is een sterke mogelijkheid dat dit het volgende niveau is waar de cryptocurrency zich op richt in de komende weken.

Het brak onlangs ook uit tegen zijn BTC handelspaar, wat aangeeft dat het klaar zou kunnen zijn om op korte termijn opwaarts te zien.

Analist: ETH staat op het punt een massaal Long signaal te plaatsen

Een analist legde in een recente tweet uit dat Ethereum op het punt staat om een long entry signaal met significante historische nauwkeurigheid te laten zien.

Dit zou kunnen betekenen dat een beweging voorbij all-time highs aanstaande is.

„4h ETH: bullish TK cross above Cloud potentially coming soon (long entry signal),“ zei hij terwijl hij naar onderstaande chart wees.

Tenzij Bitcoin lager duikt en de wind uit Ethereum’s zeilen neemt, zou de crypto zich kunnen positioneren voor een opwaartse ontwikkeling.

Von admin