Onlangs is het op TRON gebaseerde crypto portemonneeplatform Klever geïntroduceerd met belangrijke munten voor staking, waaronder BTC, ETH, TRX, LINK, enz. In de officiële tweets voegde Klever toe dat het de Klever Browser heeft geïntegreerd met de uitleenproducten van zijn partner Cred, waardoor het in staat zal zijn om uitleendiensten aan te bieden voor het inzetten van belangrijke munten, waaronder Bitcoin en Ethereum, direct in de browser.


Klever is de 4e generatie crypto portemonnee, de verbeterde versie van de ultra-populaire TronWallet. Voortbordurend op het succes van zijn voorganger, die toevallig ook de best gerangschikte mobiele betaalapplicatie op Google Play Store is, heeft Klever een enorme respons gekregen, met meer dan 150.000 downloads binnen de eerste maand van de lancering.

De portemonnee heeft woensdag ook zijn laatste update voor iOS-gebruikers (v4.0.5) uitgebracht. De update bevatte opties voor het inzetten van Bitcoin Evolution, TRX en andere tokens in de browser, nieuwe functies voor het inzetten van KLV tokens, verbetering van Browser UI/UX en snellere swaps. Klever informeerde ook dat de Klever App binnenkort live gaat voor iOS, na de definitieve goedkeuring in de Apple App Store.

Verwacht wordt dat het succes van TronWallet zich zal herhalen, maar Klever is zeer goed gepositioneerd om de markt te domineren, hoewel de concurrentie met de dag heviger wordt. DeFi mogelijkheden zoals crypto staking en crypto lenen geven Klever een lichte rand, echter, het zal moeten omhoog zijn spel om te blijven op de top. TRON is, in feite, het creëren van een volledig vers ecosysteem rond Klever, het toevoegen van Klever Browser, Klever OS, Klever Labs, en in de toekomst, de Klever Bank.

Von admin