MicroStrategy wil meer Bitcoin kopen, zegt de president

MicroStrategy wil aan zijn 521 miljoen dollar kostende voorraad bitcoin toevoegen, zo zei de voorzitter van het bedrijf dinsdag tijdens een conferentiegesprek over de verdiensten van het bedrijf.

MicroStrategy President Phong LiBesidesides het 22% rendement op zijn BTC-investering, heeft het bedrijf een ander voordeel gezien van zijn uitstapje naar cryptocurrency – verhoogde zichtbaarheid. „We hebben een opmerkelijk en onverwacht voordeel gezien van onze investering in bitcoin in het verhogen van het profiel van het bedrijf in de bredere markt, zei Li. „Dit komt onze reputatie ten goede, en verhoogt onze mentaliteit onder potentiële klanten.“

CEO Michael Saylor, die sinds begin september vocaal pleitbezorger is van BTC, legde tijdens de winstmelding verder uit dat de bitcoinreserves van MicroStrategy hun vruchten afwerpen bij de rekrutering Bitcoin Profit, de marketing en het merk MicroStrategy. Hij vergeleek ook het bitcoin-netwerk met „een digitaal monetair netwerk dat geen monetaire energie afvoert“.
Schrijf u in op Blockchain Bites, onze dagelijkse update met de laatste verhalen.
Door u aan te melden, ontvangt u e-mails over CoinDesk producten en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

„Naarmate meer entiteiten dat idee beginnen te begrijpen, wat behoorlijk dwingend is, neemt de adoptie van bitcoin toe,“ zei hij.

De verklaring van de uitvoerende macht kappen een wilde drie maanden bij de bedrijfsintelligentiefirma, stafmedewerkers die eerst bij een bitcoin-toekomst in hun Q2 vraag laten doorschemeren. Het aandeel van MicroStrategy is meer dan 40% gestegen sinds de eerste bitcoin onthulling van Saylor op 11 Augustus.

Afgezien van de aandelenkoers heeft de verhaallijn van de bitcoin het profiel van het bedrijf zeker versterkt. De verschuiving begon op 28 Juli, toen tijdens Q2 de stafmedewerkers van de inkomensoproep piekeren toewijzend $250 miljoen in ,,alternatieve activa“ in de loop van de volgende 12 maanden als dekking tegen de verzwakkende dollar.

Bitcoin, zeiden ze, was een van de mogelijke „alternatieven“. Het bleek het enige alternatief te zijn

Dit alles van een bedrijf waarvan het bedrijfsmodel niets te maken heeft met crypto. Vóór bitcoin was de enige interactie van MicroStrategy met de blokketenruimte de verkoop van de Voice.com-domeinnaam aan EOS ter waarde van 30 miljoen dollar in 2019.

Saylor heeft de bitcoin-holdings echter ingelijst als een „voorbeeld van MicroStrategy’s omarming van virtuele technologieën“ in zijn Q3 earnings call preview.

Nu BTC erkend is als MicroStrategy’s „primaire thesauriereserve“, zei het bedrijf in zijn verklaring dat het zijn totale holdings kan verhogen of verlagen als dat nodig is. Maar uit de opmerkingen van Li en uit wat BTC heeft gedaan voor de zichtbaarheid van het bedrijf en zijn financiën, lijkt het erop dat de voorkeur van het bedrijf nu uitgaat naar het verhogen van zijn holdings en binnenkort.

Von admin